Εταιρική Ταυτότητα

Εταιρική Ταυτότητα

Ο Όμιλος Βασιλάκη με τις εταιρείες λιανικής κατέχει δυναμική παρουσία στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και εξελισσόμενο χώρο των λιανικών πωλήσεων. Με δεδομένη την δυναμική παρουσία του με 15 σημεία πώλησης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ο Όμιλος προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου Πρότυπου Κέντρου Μεταχειρισμένων με την επωνυμία Stock Center.

Το Stock Center εγγυάται και σας προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς!

Στο Stock Center θα βρείτε το αυτοκίνητο που θέλετε με τους όρους ενός καινούριου!

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Βασιλάκη

Ο Όμιλος επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη είναι από τους πλέον επιτυχημένους και δραστήριους στον Ευρωπαϊκό χώρο. Από την ίδρυση του σημείωσε σημαντικά και σταθερά βήματα ανάπτυξης για να φτάσει σήμερα και να κατέχει εταιρείες με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.

Ενδεικτικό της επιτυχημένης πορείας του ομίλου, αποτελεί το γεγονός ότι, κάτω από την επιχειρηματική ομπρέλα συνυπάρχουν πρωτοπόρες στους κλάδους τους εταιρείες, όπως οι Aegean Airlines, Hertz Autohellas ATEE, HYUNDAI Ελλάς (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων Hyundai), SEAT Τεχνοκάρ (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτ/των SEAT), ΚIA Ελλάς (αποκλειστικός εισαγωγέας αυτοκινήτων Kia) & Βελμάρ (εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων FORD, OPEL, SEAT, VOLVO, HONDA, MITSUBISHI, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT, BMW, MINI, HYUNDAI, KIA).