Εγγυήσεις

Εγγύηση Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

 

Η Βελμάρ, η λιανική εταιρεία του ομίλου Θ. Βασιλάκη μετέφερε την πολυετή  εμπειρία και αξιοπιστία του και στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Για εσάς που επιθυμείτε να προβείτε στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκίνητου με δόσεις, σε προσιτές τιμές στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη, στο Stock Center θα βρείτε ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ελληνικής αντιπροσωπείας, με εγγύηση και μάλιστα 5πλή Γραπτή Εγγύηση Αυτοκινήτου!   

Συγκεκριμένα οι 5 εγγυήσεις που δίνονται είναι:

  1. Καλής Λειτουργίας,

  2. Πραγματικών Χιλιομέτρων

  3. Ατρακάριστου

  4. Επιστροφής Χρημάτων και

  5. Καλύτερης Τιμής!

Το πρόγραμμα της 5πλής Εγγύησης Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου από τη Βελμάρ (Autotechnica Hellas MATEE) αποτελεί μια συμφωνία της εταιρείας με κάθε αγοραστή που αναζητά μια αξιόπιστη αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

ALFA ROMEO, AUDI, BMW

CITROEN, FIAT, FORD

HONDA, HYUNDAI, KIA

LANCIA, LAND ROVER

MERCEDES, MINI

MITSUBISHI, NISSAN, OPEL

PEUGEOT, RENAULT, SAAB

SEAT, SKODA, SUZUKI

TOYOTA, VOLKSWAGEN

VOLVO

Είναι μόνο ορισμένες από τις μάρκες αυτοκινήτων που μπορείτε να επιλέξετε.

Βρείτε στο Stock Center Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα με ελληνικής αγοράς, σε Ανταγωνιστικές Τιμές, Ευέλικτα Χρηματοδοτικά Προγράμματα με δυνατότητα προσαρμογής στις Δόσεις, Άριστη Ποιότητα & βέβαια με τη γραπτή 5πλή Εγγύηση από τη Βελμάρ.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας αυτοκίνητο και επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση απόκτησή του.

Επισκεφθείτε ένα από τα σημεία πώλησης των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του Stock Center στα καταστήματα Βελμάρ που λειτουργούν τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Αναλυτικά https://www.stock-center.gr/katastima .